Citroën DS 23 Pallas

15. Juni 2013 købte jeg en Citroën DS 23 Pallas i midnatblå. Jeg havde haft kig på den tilbage i december 2012, men nu skulle de ske. Vi baksede lidt med at få den startet, men igang fik vi den – den løftede sig og blev kørt op på et fejeblad. Allerede dagen efter var den nærmest totalt skilt ad.

Sidst i august 2014 kiggede Carsten Hedegaard fra Danish Hot Rod Equipment forbi på den totalt adskilte bil. Han skal lave rust og pladearbejde på den engang i januar 2015. Hans dom var ikke just opløftende: Tagrammen, bagenden og en del af midten er hårdt medtaget og skal udskiftes. Jeg har derfor fundet et par DSpecial som jeg skal bruge nogle pladedele fra og så skal jeg se om jeg ikke kan skaffe nogle færdige nylavede pladedele.

Karosseriet befinder sig stadig hos Carsten Hedegaard i Bramming og mangler kun at få lavet bunden. Motoren er snart startklar og forhåbentlig kommer karossen snart hjem så motoren kan sættes i.

Læs mere på bloggen: Det store restaureringsprojekt

Skriv et svar