Kategorier
Citröen DS Pallas 23

Forende på karosseriet er nu færdigsvejst

Jeg var oppe hos Carsten Hedegård og kigge på bilen her forleden. Forenden og taget er nu færdig og der er købt dele hjem til resten af bilen. Det går den rigtige vej nu, så det er dejligt 🙂

Desuden har jeg købt mig 50 kg soda til at sodablæse alu-delen, men noget skal dog have en tur med glas eller sand før alt skidtet kommer væk. Bolte, skruer og nogle beslag skal alle guldchromateres – det bliver dyrt, men det ser mega godt ud.

Motoren der sad i bilen var en DX2 som egentlig hører hjemme i en DSuper eller DS21. Ikke at der noget galt i en 2100 motor, men det skal være originalt da jeg ellers ville stå og ærgre mig bagefter. Derfor er jeg på udkig efter en DX4. DX2’ern bliver dog lavet i stand.

Den anden bil jeg skilte ad ryger til skrot, da den er helt forsvejst.

Skriv et svar