Kategorier
Citröen DS Pallas 23

Kærlighed ved første blik

I slutningen af 1980’erne satte min far en Opel Rekord P1 i stand – helt fra bunden – og jeg var selvfølgelig med på sidelinjen. Den er nu solgt, da vi ikke fik kørt i den. Senere købte han min oldefars gamle Allis Chalmers traktor tilbage fra en mand der i sin tid havde købt den hos min oldefar. Den var fra 1951 og kom til Danmark i forbindelse med Marshall-hjælpen. Den blev pudset af og malet i en krads orange farve og kører den dag i dag. Senere har min far restaureret en Triumph Bonneville T120.

Jeg kan egentlig ikke huske hvorfor det lige blev en Citröen DS, men jeg kørte Citroën Xantia i forvejen og havde tænkt at det kunne være fedt med en far/søn-projekt. Der gik ikke lang tid før min far fandt hele to i omegnen af Tønder der havde nogle til at stå.

Skriv et svar